Zoeken naar pik je

Uw zoekactie voor pik je leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

louis5 54 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Lang en/of dik exemplaar
Zo af en toe heb ik zin om een sappige pik leeg te pijpen....ik ben dus op zoek naar een propere kerel die zijn pik passief laat leegpijpen; je beschikt over een groot formaat(lengte of dikte)...ik zou het mega geil vinden om zo een groot formaat te mogen pijpen maar ik heb de indruk dat die vrij zeldzaam zijn.  
Alex 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
Bram 44 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
rukdate &........
Hoi, ik ben eigenlijk hetero (1m85, 18 cm, zie foto), maar sporadisch eens zin in 'iets anders'. Mijn voorkeur gaat uit naar een rukdate. Ik kom bij je langs, doe mijn kleren uit en begin met mezelf te spelen terwijl jij hetzelfde doet, als de klik/geilheid toeneemt, kunnen we elkaar eventueel een handje helpen. Pijpen kan eventueel ook, maar hou het graag safe, dus met condoom. Graag max 55j, sportieve look en groot geschapen is een +. Graag reactie met foto (mag anoniem, vooral geïnteresseerd in je body/pik).  

rukdate &........
Slank sletje 37 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Slank sletje
Enkel reactie met gsm nr whatsapp stuur me u nr via mail Hallo ik ben knap slank sletje ik vind het leuk om mannen te verwennen lekkere pik pijpen en wordt graag Geneukt Enkel intresse in tops Reageer met wat info over u zelf beschrijving en of foto s van u Contact via whatsapp mail me u nr en ik stuur je bericht terug  

Slank sletje
Experimenteren 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Hetero wil experimenteren van soft tot kinky pervers
2 dagen heb ik de tijd om als hetero te experimenteren met alle voorstellen . Ik zie graag een man voor of boven mij rukken .ik wil je pik likken aanraken ruiken proeven zuigen soft of ik als onderdanig oraalslaafje..verplicht worden vind ik extra kick sperma plas...ik lik ook graag kontje in alle standjes of wie komt met zijn lekkere reet op mijn face zitten zodat ik goed diep kan uitlikken . Cardate of outdoor op jou werk of gewaagde plaats .meerdere mannen ook geil of een sexy trav .wil je liever mij pijpen en mijn kontje likken ? Kinky en pervers ook mogelijk. Anoniem of gloryhole. Of wat meer extreem ongewassen dirty vernedering. Kan ontvangen of verplaatsen. 2 dagen 24/24 doe maar voorstel. Cumdump  
ikke 55 jaar Limburg - HASSELT
Pijpen en neuken
Welke jonge gast -30!!! met mooie geschoren paal mag ik pijpen en wil mijn kontje neuken tot hij lekker spuit? Reageren met je leeftijd en maten van je pik  
Piet 64 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Senior zoekt senior
60plusser hetero in relatie maar met weinig ervaren bikantje zoekt een oudere man om elkaar eens met handje te verwennen. Oraal heb ik geen ervaring maar met een echte klik sta ik open om elkaar eens gretig af te zuigen. Man moet wel ook ouder zijn (65+, 70plusser) en moet dik geschapen zijn, niet besneden, en geen kale pik. Wie heeft zin? Stel jezelf voor en hopelijk kunnen we samen genieten van een zaadlozing.  

Senior zoekt senior
Soft sex 44 jaar West-Vlaanderen - Lissewege
Ik ontvang
Lekker mooi weertje en sta geil vandaag . Wie wil zich laten pijpen en pijpt ook graag een mooie lul ? Elkaar lekker pijpen en rimmen mmmmm lekker, graag foto van je pik die ik mag zuigen , kan discreet ontvangen  
Geile daddy 56 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Jonge zuiger gezocht
De vrouw gaat vandaag, zondag niet mee fietsen. Is ergens een gewillige jongeman die een lekkere geschoren propere pik wil zuigen. Ik ga fietsen in de omgeving van De Haan. Waar spring ik binnen of ergens outdoor.  
Mick 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Opa gezocht voor regelmatig
Ik ben op zoek naar een oudere man die makkelijk kan ontvangen. Minstens 1 keer in de week. Ik zoek voor regelmatig en op lange termijn. Bent u bottom. Pijpt u graag. Rimt u graag. Ik zou graag iets opbouwen als sexbuddy. Graag in oost- Vlaanderen. In de week altijd na 16u af te spreken. Graag een eerlijk antwoord met foto, met wat u zoekt. Ik heb behaarde pik. Hopelijk na lang zoeken nu wel eens een eerlijke reactie. Hopelijk tot snel. Respect en hygiëne zijn voor mij zeer bela gelijk. Eerste maal afspreken zou voor morgen zijn om 17u30 of woensdag om 16u30.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10